eCMS - Gestor de Continguts

Un sistema de gestió de continguts (en anglès Content Management System) és un programa que permet la creació i administració de pàgines web, per part dels administradors, editors, participants o altres rols.
Consisteix en una interfície que controla una base de dades on s'allotja el contingut del lloc web. El sistema permet la fàcil publicació en temps real a diversos editors.

És possible crear una sèrie de rols com a administrador, editor o participants sense necessitat de donar un format nou als continguts que es vagin afegint. Una forma segura, fàcil i ràpida de generar continguts amb un format predefinit.

Treballar amb l’eCMS és molt fàcil. L'usuari té accés via navegador web al seu panell de control online des d'on pot, a qualsevol lloc i a temps real, modificar, crear i actualitzar els seus continguts web. Des de pàgines en format text, pàgines de notícies, agendes, galeries fotogràfiques, productes, etc.

L’eCMS està pensat pel món 2.0 més actual i per tant, a més de tenir l’opció d’editar el contingut en diferents idiomes, també hi trobem varies opcions per tal de vincular les xarxes socials amb el lloc web. A més d'estar preparat per a un bon posicionament en SEO i SEM afegint paraules clau i textos a les imatges.

Disposem de diferents formats que s'ajusten a les necessitats de cada projecte.