Notícies

Esolvo participa amb una xerrada en el projecte "Jo de gran vull ser com tu" a l'escola Fanals d'Aro

19/03/2018

El passat dia 12, vam realitzar una xerrada a l'escola Fanals d'Aro. Per tercer any consecutiu hem participat en el projecte "Jo de gran vull ser com tu". Una iniciativa ideada i concebuda per la FOEG amb el suport d'Acció.
Projecte que pretén apropar la figura de l'empresari i els seus valors a l'escola, i els nens i les nenes a les empreses.

És un projecte dirigit a alumnes de 6è de primària i consta de diferents fases. En una de les quals l'empresari visita l'escola i explica la seva experiència i quines són les parts positives i les negatives del món de l'empresa. L'objectiu és apropar-los a una realitat força desconeguda i que sovint es tracta molt poc a l'escola. Els nens i les nenes escolten però també participen, sobretot perquè pregunten tot allò que els encurioseix.

Mitjançant aquest projecte, l'alumne entra en contacte amb la realitat empresarial de la mà dels seus protagonistes i adquireix coneixements sobre l'empresa i el territori.

Novament ha estat un plaer poder compartir una estona amb nenes i nens d'entre 11 i 12 anys i escoltar les seves aportacions sempre enriquidores. Ens encanta poder sortir per un moment del nostre dia a dia i compartir una estona amb un "interlocutor diferent".

Volem agrair a la FOEG la deferència de comptar amb nosaltres un altre any en aquest projecte i poder fer les xerrades.
I especialment volem donar les gràcies a la Laura, la tutora, i felicitar als alumnes de 6è de l'escola Fanals d'Aro pel seu comportament exemplar i participatiu.