Notícies

Ja pots visitar la nova web de Carns Pere Rigau

16/11/2015

Us presentem la nova web de Carns Pere Rigau, completament redissenyada amb l'objectiu d'oferir un espai més actual, pràctic, útil i, sobretot, l'entorn idoni on oferir tota la informació als usuaris i clients. Aquest projecte s’ha realitzat amb el sistema de gestió de contingut eCMS i la Plataforma de Comandes Onine.

Carns Pere Rigau és una empresa dirigia per en Pere Rigau i Cati Salvans, que es dedica a la producció de carn de porc, de pollastre i també d’ous. Aquest producte aconseguit per ells, és el que venen a les seves carnisseries.

En aquest projecte l'objectiu era mostrar als usuaris la producció dels productes que ofereix la carnisseria combinant-ho amb la plataforma de Comandes Online. A més, la web es pot visualitzar amb tot tipus de dispositius, ja que és una web responsive, en la que el disseny s'ha adaptat a pc's, tablets i smartphones.
També s'ha creat una Newsletter i es gestionen les xarxes socials per tal que els clients estiguin informats de les últimes ofertes i novetats.

Us convidem a navegar per la web, descobrir Carns Pere Rigau i els productes que aquesta carnisseria ofereix.