Notícies

Llançament de la nova web URH & Cº HOTELIERS

10/03/2014

Des d’Esolvo us presentem la nova web que hem creat per URH & Cº HOTELIERS.
Els usuaris trobaran tota la informació del conjunt d'hotels que formen la marca, a més dels serveis que ofereixen i els restaurants.

Els membres de l'equip promotor i gestor d'URH & Cº HOTELIERS atresoren una llarga experiència en engegada i consolidació de projectes hotelers, de restauració i oci. Es tracta d'un equip humà amb passió i vocació pel seu treball, amb trajectòries professionals exitoses i amb un projecte innovador basat en casos d'èxit internacional en el sector hoteler fet que dóna seguretat i credibilitat a l'empresa de URH & Cº HOTELIERS. Amb departaments especialitzats en cada matèria i amb persones que coneixen molt bé cadascun d'aquests segments. L'empresa creix a velocitat de creuer incorporant hotels i fent que aquests funcionin a ple rendiment.

Hem realitzat una web funcional però sobretot visual, que et permet trobar tota la informació necessària fàcilment gaudint d'un recull d'imatges de tots els hotels. A més, aquest projecte s’ha realitzat amb el sistema de gestió de contingut eCMS.