ÚLTIMES NOTÍCIES (veure totes)rss

SERVEIS INFORMÀTICS

Nou cas d'èxit d'Escio - Monacor

05/08/2019

A Esolvo podem anar de vacances amb la feina feta, us volem explicar un nou cas d'èxit de la plataforma Escio amb la funcionalitat de CRM.

Monacor Ibèria fan que els seus clients es beneficiïn d'un concepte de servei modern.
Per proporcionar la solució perfecta per a aplicacions d'àudio i seguretat, han creat el nou departament de Suport Tècnic de Projectes, per brindar assessorament expert i assistència pràctica.

Amb Escio s'ha aconseguit una de les coses més complexes per a l'organització, que la informació sigui compartida i produeixi valor per a l'empresa i a més que aquest valor sigui apreciat pel client final.

Per a més informació podeu accedir al cas d'èxit de Monacor.

programacio - disseny web El nostre departament de programació està especialitzat en la creació de tot tipus de pàgines web, intranets, extranets, aplicacions a mida, etc.
Més informació
  servei tècnic informatic El departament Tècnic es caracteritza per donar un servei informàtic de qualitat basat en l'eficiència, la professionalitat i el tracte humà.
Més informació
centre de dades - allotjament web La importància de les comunicacions a través d'Internet va lligat a un servei fiable, ràpid i de qualitat.
Més informació
material informatic A Esolvo som distribuïdors de les principals marques i ens encarreguem de buscar una solució integral per a les teves necessitats.
Més informació
gestio remota
ofertes setmanals
eCMS