Notícies

Nova web de MT artesania en formació

14/01/2016

Us presentem la nova web de MT artesania en formació completament redissenyada amb l'objectiu d'oferir un espai més modern i pràctic. Aquest projecte s’ha realitzat amb el sistema de gestió de contingut eCMS.

MT aplica els principis de la Intel·ligència Emocional, la Programació Neurolingüística i la Ludoformació com eines i recursos amb els que desenvolupar les capacitats dels assistents als seus tallers amb un ampli ventall d’aplicacions personals i professionals.

Amb aquesta base, els assistents a les sessions, més enllà de les normes operatives establertes per les pròpies organitzacions o empreses, aporten des de la participació i la iniciativa, l'adequada actitud creativa que dóna valor afegit diferencial a la seves vivències personals i tasques professionals. Entenent i assumint per fer-ho, els diferents rols que s’estableixen en les seves relacions socials i laborals, en funció a les diverses tipologies personals, més enllà de les rutines i de les àrees còmodes habituals.

En aquest projecte l'objectiu era modernitzar la web i crear un entorn agradable on mostrar els diferents serveis. A més, la web es pot visualitzar amb tot tipus de dispositius, ja que és una web responsive, en la que el disseny s'ha adaptat a pc's, tablets i smartphones.

El contingut visual ens ha permès crear un espai molt vistós on els usuaris poden veure un resum dels tallers en imatges.

Us convidem a navegar per la web, descobrir MT artesania en formació.