Notícies

 • Web Abellaires Empordanesos

  - 26/11/2012

  Aquest passat divendres, dia 23 de novembre, hem publicat la nova web d'Abellaires Empordanesos. Una botiga online dedicada a la venda de mel i pol·len. Us recomanem els seus productes!
  Més informació

 • Nova web Flequers Artesans

  - 13/11/2012

  Aquest passat divendres 9 de novembre vàrem publicar la nova web del Gremi de Flequers Artesans de les comarques gironines. La podeu veure en el següent enllaç: Flequers Artesans. Aquesta web està realitzada amb el nostre Gestor de Contingut eCMS.
  Més informació

 • DIFT 2012 (Dia de la Fisioteràpia)

  - 26/10/2012

  Demà dissabte, dia 27 d'octubre, es realitza el Dia de la Fisioteràpia. Esolvo hi participa i és per això que us ho volem comunicar des de la nostra nova web. Des d'aquí enviem molts d'ànims a tota la gent que col·labora al DIFT i esperem que sigui tot un èxit! Si voleu més informació, ho podeu fer entrant a la...
  Més informació

 • Nou servei: Responem els teus dubtes

  - 24/10/2012

  Des d'Esolvo emprenem un nou servei per a tots vosaltres. Us oferim la possibilitat de preguntar-nos els vostres dubtes relacionats amb la informàtica i, un cop per setmana, respondrem els dubtes més comuns. Per realtizar les preguntes, entreu al Facebook d'Esolvo.
  Més informació

 • Nova web del Banc dels Aliments Girona

  - 28/09/2012

  Avui hem publicat la web del "Banc dels Aliments de les Comarques de Girona".Des d'Esolvo hem desenvolupat i fet un dotaniu pel projecte. És una web feta a mida des d'on la Fundació explica tot el que fa i, la gent que vulgui, pot realitzar el seu donatiu a través d'Internet a través de Paypal. Si voleu, també, podeu col·laborar...
  Més informació

 • Nova web de l'Institut de Llançà

  - 03/09/2012

  Acabem de publicar la nova web de l'Institut de Llançà. Està feta amb el nostre gestor de continguts eCMS! En aquest projecte hem ajudat a definir l'estructura i hem donat suport en la posta en marxa.
  Més informació

 • Presentació nova web Ajuntament de Llançà

  - 13/07/2012

  Aquest divendres hem participat en la presentació de la nova web de l'Ajuntament i el departament de Turisme de Llançà. L'acte ha estat presidit per l'Alcade Pere Vila i amb el suport del Regidor de Noves Tecnologies Joan Carles Subirats.
  Més informació