Comandes Online

La tendència actual ha augmentat la demanda que existeix de portar negocis cap a la infraestructura del e-commerce, basats en el concepte de l'empresa virtual.

Esolvo ha creat una plataforma privada especialitzada per les Carnisseries. Aquesta eina està pensada per aprofitar i saber projectar d'una forma profitosa el potencial que li ofereix Internet a aquest sector.
És una manera eficaç de fidelitzar els clients i evitar-ne la fuga a les grans superfícies. Ofereix un nou servei, que els permet disposar de diferents opcions que milloren la seva comoditat a l’hora d’adquirir els productes. A més, de mantenir-los informats de tots els productes disponibles, ofertes i novetats.

La plataforma està preparada pel pagament a través de VISA i l'enviament de notificacions mitjançant SMS als telèfons mòbils. Els clients tenen diferents opcions. Fer la comanda i pagar online per després anar a recollir els productes, o sinó, demanar els productes i un cop confirmada la comanda, anar a l’establiment per pagar i recollir-ho en el mateix local.
Aquesta també està pensada per aquelles carnisseries que disposen de servei a domicili, per tant, es pot fer la comanda i el pagament online i els productes són enviats a casa del client.

Amb aquest projecte, Esolvo forma part de les 21 empreses seleccionades per l’acceleradora de la Xarxa Start-up Catalonia impulsada per la Generalitat de Catalunya, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. La utilització d'aquesta eina permet l'increment de les vendes i la possibilitat d'ampliar horitzons.

Per més informació, accedeix a la pàgina web del producte Comandes Online.