Àrea de Programació

L’equip de programació disposa dels professionals que faran realitat el teu projecte. Des del disseny web fins a l’anàlisi, desenvolupament i publicació. Et busquem les millors opcions perquè el projecte tingui èxit i puguis veure fet realitat el teu somni.

Amb l’experiència acumulada sabem quins són els punts claus, favorables i crítics d’un projecte. Així mirem d’aprofitar, evitar o projectar aquesta energia per superar cada una de les fases.

METODOLOGIA:

El nostre procés a l'hora de construir una web esta molt elaborat i l'organitzem en diferents fases. No es limita tan sols a la programació d’aquest i la busqueda dels dominis corresponents sinó que donem molta importància també a altres fases com el posicionament.
Més informació

PROJECTES:


Programació a mida:
Hi ha projectes que es surten del més habitual o necessiten funcions especials (processos automatitzats, interacció amb usuaris, etc.).
Més informació
Programació Intranet / Extranet
Intranet / Extranet:
Avui en dia, la relació amb els clients, és un pilar per les empreses i disposar d’una bona eina és fonamental.
Més informació
Programació - Integració sistemes existents
Integració amb sistemes existents:
Per les empreses que disposen de la seva aplicació de gestió i volen publicar o automatitzar processos amb la seva web. Ja sigui Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, PostgreSQL, etc.
Més informació

PRODUCTES:

eCMS - facilitant els canvis
eCMS (Gestor de contingut):
Actualment hi ha moltes eines que s’etiqueten Gestors de Continguts; no obstant, són eines creades per fer blogs i no per tenir una web corporativa. A Esolvo hem sumat totes les principals funcions per crear una eina potent i senzilla.
Més informació
Comandes Online
Comandes online:
Aquest projecte està destinat a les Carnisseries i és una nova manera de fidelitzar els clients. L’ús d’aquesta aplicació garanteix una satisfacció del client i un increment de les vendes.
Més informació
Newsletters
Newsletters:
La comunicació amb els clients és, cada cop, més important. La fidelització i l'avís de nous productes o serveis és molt fàcil amb els sistemes que disposem.
Més informació

XARXES SOCIALS:

No podem oblidar una realitat d’Internet: les xarxes socials. Una bona utilització pot suposar una font de visitants important i, a més, pot reportar un feedback amb els clients per a la millora constant de l’empresa. T’ajudem a plantejar una bona campanya i t’ensenyem les bones pràctiques per ser un bon Community Manager.