Projectes tècnics

Servidors i Virtualització

Avui en dia una  empresa no pot tenir una estructura IT adequada si no és capaç de centralitzar, gestionar i accedir a les seves dades en tot i qualsevol moment.

Implementem tot tipus de solucions a mida en servidors i sistemes virtuals, sempre pensant amb el present i el futur immediat de la competitivitat tecnològica dels nostres clients.

Instal·lem servidors, tant amb sistema Windows com amb Linux, de domini, gestió d’usuaris, documentació, correu electrònic, bases de dades,... i sistemes virtuals amb VMWare, KVM, Hyper-V i XenServer.

Comunicacions

El centre neuràlgic d’una xarxa IT és el que s’anomena Centre de Processament de Dades (CPD). Aquest normalment és on es concentren les telecomunicacions i els servidors.

És molt important que en els armaris-rack es tingui tot ben posat i estructurat, així com la configuració de l’electrònica de xarxa: routers, firewalls, VPNs, VLANs i xarxes wifi.

Realitzem directament o fem el seguiment de la instal·lació física de la fibra o del cable de dades i comunicacions. També el disseny i muntatge d’armaris rack, connexions i electrònica de xarxa.

Seguretat

Tan important és mantenir la integritat i privacitat de les dades pròpies com el control de les dades a les que es vol accedir o a les que es vol impedir el seu contingut.

La informació és poder i la correcta gestió d’aquesta és una responsabilitat. No tots els àmbits són iguals, no és el mateix una Pyme, un hotel, un centre educatiu o un gabinet mèdic. Cada un d’ells necessita un recurs diferent.

Posem el medi tecnològic adequat per a cada entorn: Firewall, proxy, còpies de seguretat remota, sistemes de backups locals, imatges de recuperació immediata,...