Protegeix la teva informació: Còpies de seguretat en el núvol amb Esolvo Cloud Backup

L’augment de la demanda de serveis de protecció de dades en els últims anys ha convertit a la seguretat de la informació en una prioritat per a moltes empreses. Amb els serveis de còpies de seguretat en el núvol de Esolvo Cloud Backup, podem ajudar-te a assegurar la integritat de les teves dades i garantir la continuïtat del teu negoci.

Un cop d’ull a Esolvo Cloud Backup

Les còpies de seguretat són essencials per a qualsevol empresa que desitgi protegir les seves dades crítiques. Amb Esolvo Cloud Backup oferim una solució completa i segura per a assegurar que la teva informació estigui sempre protegida i accessible.

Còpia del sistema operatiu

Amb Esolvo Cloud Backup, les còpies de seguretat es realitzen diàriament de manera incremental. Això significa que només es realitza una còpia dels nous canvis o arxius afegits des de l’última còpia completa. D’aquesta manera, les teves dades estaran sempre actualitzats i assegurances.

Còpia diària incremental

Amb Esolvo Cloud Backup, les còpies de seguretat es realitzen diàriament de manera incremental. Això significa que només es realitza una còpia dels nous canvis o arxius afegits des de l’última còpia completa. D’aquesta manera, les teves dades estaran sempre actualitzats i assegurances.

Un sistema segur

La seguretat és una dels nostres principals preocupacions. Aïllem l’històric de les còpies al núvol per protegir-lo de possibles infeccions de malware. Això significa que els virus no afectaran la teva còpia al núvol, garantint la integritat de les teves dades.

Històric de còpies

Amb Esolvo Cloud Backup, mantenim un històric de les teves còpies d’un any a partir de la implementació del sistema. Això et permet recuperar arxius antics i tenir un registre complet de les teves dades al llarg del temps.

Treballa còmodament

L’històric del mes en curs o setmana en curs es manté localment segons la configuració de la còpia. Això significa que podràs accedir ràpidament a les teves dades més recents sense haver de recórrer al núvol.

Comprovació de còpies

Realitzem una comprovació constant de la transferència d’arxius al núvol per a assegurar que les còpies es facin correctament. A més generem informes de supervisió per a mantenir-te informat sobre l’estat de les teves còpies.

Claus en mà

Amb Esolvo Cloud Backup, oferim un servei “clau en mà.” Això significa que la quota inclou tot el maquinari, programari, programació i monitoratge de la còpia. Tot està totalment automatitzat, així que no hauràs de preocupar-te per res.

Recuperació d’arxius

En cas de pèrdua de dades, Esolvo Backup inclou la recuperació total i parcial de dades de la còpia. Això et proporciona la tranquil·litat de saber que mai més perdràs informació important.

Ens ocupem del maquinari

En cas d’avaria del maquinari, garantim la substitució en menys de 24 hores. Això significa menys temps d’inactivitat per al teu negoci i una ràpida recuperació.

La protecció de les teves dades és fonamental per al seu negoci. Amb Esolvo Cloud Backup podràs dormir tranquil sabent que la teva informació està sempre segura i accessible. No deixis res en la improvisació, assegura’t de protegir les teves dades amb una solució completa i segura com Esolvo Cloud Backup.

Preguntes més freqüents (FAQ’s)

P: Com funciona la còpia del sistema operatiu?

R: La còpia del sistema operatiu implica la creació d’una imatge completa del teu servidor, incloent-hi el sistema operatiu i totes les configuracions. Aquesta imatge s’emmagatzema de forma encriptada en el núvol i es pot restaurar en cas de desastre.

P: Què passa si perdo arxius importants?

R: Esolvo Cloud Backup inclou la recuperació total i parcial de dades. Si perds arxius importants, podràs recuperar-los ràpidament des de la teva còpia de seguretat en el núvol.

P: Quines mesures de seguretat s’apliquen per a protegir les meves dades?

R: Aïllem l’històric de les còpies en el núvol per a protegir-ho de possibles infeccions de malware. També realitzem comprovacions constants per a garantir la correcta realització de les còpies.

P: Què passa si el meu maquinari es danya?

R: Si el teu maquinari es danya, garantim la substitució en menys de 24 hores. Això minimitza el temps d’inactivitat i et permet continuar amb la teva activitat empresarial sense problemes.

P: Com puc començar amb Esolvo Cloud Backup?

R: És fàcil! Contacta amb nosaltres avui mateix per a obtenir més informació i pressupost personalitzat. Estarem encantats d’ajudar-te a protegir les teves dades de manera efectiva i segura.

Articles Relacionats