logo_esolvo4

Consultoria

Anàlisi i desenvolupament

Consultoria amb un equip d'experts en serveis informàtics

Assessorament tecnològic

Els nostres serveis de consultoria informàtica estan basats en el coneixement empresarial adquirit a través de la formació i l’experiència contínua. Això ens permet aplicar solucions informàtiques innovadores a situacions complexes de qualsevol empresa.

Analitzem les teves necessitats i busquem eines que millorin la teva productivitat i facilitin el treball dels teus empleats. Analitzem les teves necessitats i busquem eines que millorin la teva productivitat i facilitin el treball dels teus empleats. A més, també desenvolupem eines específiques, com Escio, per a la teva empresa o sector amb la finalitat de cobrir al 100% els objectius que persegueixes.

Consultors experts

Comptem amb un equip de consultors especialitzats en sistemes de gestió. Els nostres consultors contribueixen en totes les fases del projecte, amb un seguiment específic, complint cadascuna de les expectatives dels nostres clients.

Gràcies a aquesta mena de projectes, per als quals apliquem les millors pràctiques, els nostres clients poden reduir el cost de les gestions administratives, millorar l’obtenció d’informes i evitar ineficiències.

La nostra consultoria informàtica els aportarà solucions tecnològiques òptimes davant qualsevol situació o necessitat, per molt complexes que puguin semblar a primera vista.