logo_esolvo4

Google Workspace

Tota la potència de Google

adaptada a les teves necessitats amb Google Workspace

Coneix els avantatges

Google Workspace és el paquet d’aplicacions professionals desenvolupades per Google que inclouen   tot allò necessari  per  accedir, crear i col·laborar  des de qualsevol dispositiu fix o mòbil d’una manera més fàcil, segura i eficient.

El seu funcionament al núvol i la seva escalabilitat permeten  adaptar-se  a tot tipus de professionals i empreses sense necessitat d’invertir ni en servidors de fitxers, ni de correu, ni de còpies, ni de llicències ofimàtiques ni tampoc en tot el cost i problemàtiques que aquestes comporten.

Tant si ets una petita o mitjana empresa com un equip de treball o, fins i tot, un professional independent els nostres serveis de consultoria especialitzada a Google faran que Google  Workspace  s’adapti a tu amb tot allò que necessitis.

Sabem quina és la clau de l’èxit i, per això, els nostres implantadors especialitzats formaran  personalitzadament  als vostres equips i us acompanyaran durant tota la gestió del canvi.

Perquè puguis treure el millor rendiment a tot allò que Google  Workspace  et pot aportar, comptes amb el nostre servei d’acompanyament i millora constant de manera que t’anirem aportant propostes de valor en funció de les innovacions de Google i amb el coneixement de els nostres consultors especialitzats.

gcloud3

Beneficis de Google Workspace