logo_esolvo4

Cloud Backup

La teva informació

és la nostra prioritat amb les còpies de seguretat de Esolvo Cloud Backup

Esolvo Cloud
Backup

Un dels serveis que oferim amb Esolvo Security Systems. La solució que esperaves per a les còpies de seguretat del teu negoci

Es genera una imatge del servidor que s’envia encriptada al núvol. Esolvo Cloud Backup permet tenir una còpia de seguretat actualitzada, no només de la informació sinó també de tots els programes i les configuracions del teu equip informàtic.
Amb Esolvo Cloud Backup cada dia es genera una còpia encriptada incremental respecte a l’última còpia sencera. Les teves còpies actualitzades diàriament.
Amb aquest sistema propi aïllem l’històric del núvol de possibles infeccions de malware. Els virus no afectaran la teva còpia al núvol.
Rotació d’històric d’un any a partir de la implementació del sistema. D’aquesta manera podràs recuperar arxius antics, ja que tindràs tot un historial de les teves còpies.
Es manté en local l’històric del mes en curs o setmana en curs, en funció de la configuració de la còpia.
Sistema de control de transferència de fitxers al núvol. Es realitzen comprovacions per a assegurar la correcta realització de còpies al núvol. A més, es creen informes per a supervisar-ho.
Dins de la quota està inclòs el Hardware*, el software, la programació i el monitoratge de la còpia. Una vegada disposis de Esolvo Cloud Backup, no t’hauràs de preocupar de res. Nosaltres ens ocuparem que tot funcioni i estarà 100% automatitzat.
Esolvo Cloud Backup inclou la recuperació total i parcial de dades de la còpia. No tornis a perdre informació.
Substituïm el Hardware en cas d’avaria en menys de 24h.

Tria el paquet que sigui perfecte per a tu

Bàsic

30/ mes

Beneficia't de les principals característiques al millor preu.

Recuperació de la informació 2 vegades l'any

*No inclou el Hardware, aquest va a càrrec del client

Business

60/ mes

Beneficia't de tots els avantatges.

Recuperació de la informació 12 vegades l'any

Inclou el Hardware i servei de substitució en cas d'avaria