logo_esolvo4

Escio

El coneixement global de la teva empresa

Escio és un CRM i una eina multiplataforma de planificació i seguiment en temps real

Coneix els avantatges d'Escio

Escio és una plataforma online i CRM que neix de la necessitat d’oferir als seus clients un servei global en la gestió de la seva empresa i/o grups de treball. 100% dissenyada i impulsada per Esolvo. Tota la informació de la teva empresa estarà en un entorn segur. I podràs accedir a les dades des de qualsevol lloc i dispositiu.

Originalment neix del concepte de CRM (Customer Relationship Management / Gestor de relacions amb clients).
També s’afegeix la funcionalitat d’ERP (Enterprise Resource Planning / Planificació de recursos empresarials).

Un únic entorn de treball

Estalviarà temps i costos.
Amb Escio el software de gestió i CRM, podrà gestionar i fer el seguiment dels seus equips de treball i projectes portant el control i registre d’aquests des de qualsevol lloc i dispositiu amb connexió a internet.

Escio disposa de diferents funcionalitats adaptades a cada sector empresarial, segons les necessitats d’aquests. És un pas més cap a la transformació digital de la vostra empresa. Gràcies a les eines que t’ajuden a fer cada part del procés més humà i a la professionalitat d’un equip compromès amb el teu creixement, començar a implementar Escio és molt senzill. La plataforma online fa molt més fàcil i senzilla la gestió del teu negoci, simplificant i agilitant tots els teus processos.

Pels Ajuntaments tenim desenvolupat un mòdul específic per a la gestió de les Brigades Municipals. Aquest permet unificar diferents expedients a un projecte i, dʼaquesta manera, poder notificar a les diferents entitats que aquell expedient ja sʼha finalitzat.