logo_esolvo4

Programació

Els nostres professionals faran realitat el teu projecte

Et busquem les millors opcions perquè el projecte tingui èxit i puguis veure fet realitat el teu somni

Metodologia

El nostre procés a l'hora de construir una web està molt elaborat i ho organitzem en diferents fases.
No es limita tan sols a la programació d'aquesta i la cerca dels dominis corresponents sinó que donem molta importància també a altres fases com el posicionament.

Projectes

Programació a mida:

Hi ha projectes que se surten del més habitual o necessiten funcions especials (processos automatitzats, interacció amb usuaris, etc.).

Intranet / Extranet:

Avui dia, la relació amb els clients, és un pilar per a les empreses i disposar d'una bona eina és fonamental.

Integració de sistemes:

Per a les empreses que disposen de la seva aplicació de gestió i volen publicar o automatitzar processos amb la seva web. Ja sigui Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, PostgreSQL, etc.

Auditories

Estem especialitzats a realitzar auditories ja sigui per a nous projectes o per a projectes existents. Podem col·laborar amb el departament informàtic i alliberar-lo/ajudar-lo en projectes específics o realitzar auditories a l'empresa extraient la informació de totes les persones que intervenen.

Hem de tenir present que no hi ha ningú imprescindible, però les empreses, sense les persones, tampoc poden existir. És per això que en Esolvo tenim una gran capacitat humana i experiència per a poder captar i informar amb conceptes amb els quals els usuaris estiguin habituats a treballar.

Disseny web

Un punt molt important per a tot projecte o empresa és el disseny. A Esolvo cuidem cada detall perquè el projecte tingui èxit visual.

Disposem de departament de Disseny que genera el projecte cobrint totes les necessitats. Aquest departament, a més, dóna suport al departament de Programació i també fa tasques independents:

Xarxes socials

No podem oblidar una realitat d'Internet: les xarxes socials.
Una bona utilització pot suposar una font de visitants important i, a més, pot reportar un feedback amb els clients per a la millora constant de l'empresa.
T'ajudem a plantejar una bona campanya i t'ensenyem les bones pràctiques per a ser un bon Community Manager.