Google detecta una fallada de seguretat greu a Chrome i demana actualitzar el navegador tan aviat com puguis

Google acaba d’informar d’una actualització de seguretat d’emergència nova per als més de 3.200 milions d’usuaris del navegador Chrome. Es tracta de la versió 99.0.4844.84 que ve a resoldre una única vulnerabilitat, però una que és extremadament crítica.


Sense donar gaires pistes per evitar que els hackers acudeixin a beneficiar-se de la vulnerabilitat, adverteix tots els seus usuaris, a Espanya i la resta del món, que han d’actualitzar de caràcter urgent el sistema.

En poques ocasions s’envia una actualització per solucionar una única vulnerabilitat de seguretat, però aquesta és particularment important perquè ja està sent explotada al món real.


La multinacional explica al bloc que ha detectat el problema en la versió de Google Chrome 99.0.4844.84 per a Windows, Mac i Linux, és a dir, només afectaria els usuaris del navegador en ordinadors.

L’actualització en la qual l’error es corregeix ja s’ha llançat. Nosaltres us recomanem que actualitzeu el navegador com més aviat millor.

Per forçar l’actualització cal accedir dins del menú de les actualitzacions pendents o entrar a l’apartat web chrome://settings/help. Aquí, Chrome ofereix dades com la versió que hi ha instal·lada, les actualitzacions pendents i forçar una cerca per a noves versions i instal·lar-les.

A més, Microsoft Edge en estar basat en Chromium també afecta aquesta vulnerabilitat, així doncs també s’hauria d’actualitzar a la seva versió 99.0.1150.55. Per fer-ho podeu entrar amb aquest navegador a edge://settings/help.

Des d’Esolvo us recomanem que actualitzeu els vostres navegadors avui mateix per evitar problemes de seguretat. Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través d’aquest enllaç.

Articles Relacionats