Rodatge del vídeo promocional d’Escio par la Fira Municipalia

Divendres passat a Esolvo vam fer el rodatge del vídeo promocional que estem preparant per a la Fira Municipalia de Lleida del 19 al 21 d’octubre de 2021.

Amb motiu de la Fira Municipalia, estem preparant diferents accions. Una és la creació d’un vídeo promocional i explicatiu d’Escio.
L’equip de Las Gourmets s’encarreguen de gravar i editar el vídeo que ens mostrarà els beneficis del nou mòdul per a gestió d’Ajuntaments d’Escio. A més, no van acompanyar actors professionals, Ramon Panosa i Elena Ballester que van fer el rodatge més animat i senzill.

Volem donar les gràcies a Cankoks per proporcionar-nos la localització per gravar i tots els implicats que van fer possible el dia de rodatge.

Municipalia la fira internacional líder del sector a Espanya.

Municipalia es converteix en el punt de trobada dels responsables d’administracions, ajuntaments, tècnics municipals i empreses. Que es reuneixen per trobar solucions i noves eines, per millorar la gestió dels municipis i les ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones.

La Fira és una trobada indispensable per conèixer les propostes més innovadores i eficients. Amb una gran àrea d’exposició de les empreses capdavanteres del sector i amb espais per compartir experiències, reptes actuals i coneixements en conferències, jornades i missions internacionals.

Esolvo estarà present a Municipalia amb Escio, al pavelló número 4 i estand 461, compartint les darreres novetats de la plataforma i explicant el mòdul desenvolupat específicament per a Ajuntaments. És una solució per a la gestió de les brigades municipals, escalable a altres departaments de l’Ajuntament.

Aquest mòdul permet unificar diferents expedients a un projecte i, així, poder notificar a les diferents entitats que aquell expedient ja s’ha finalitzat. Aportant informació a temps real.
Alhora, també es pot vincular amb els aplicatius que utilitzi l’Ajuntament per gestionar els expedients. Escio és una eina per a la transformació digital de ladministració pública municipal.

Els dies de la Fira us presentarem el resultat final d´aquest vídeo per a Municipalia! Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.
Vine a la Fira i no et perdis les darreres novetats en equipacions i serveis municipals!

Articles Relacionats