Esolvo participa en el projecte “Jo de gran vull ser com tu”

Dimecres passat 11 d’abril, vam fer una xerrada als alumnes de 6è de l’Escola Llevantí de Mar de Sant Antoni de Calonge.

Per quart any consecutiu hem participat en el projecte “Jo de gran vull ser com tu”. Una iniciativa ideada i concebuda per la FOEG amb el suport d’Acció. Projecte que pretén acostar la figura de l’empresari i els seus valors a l’escola, i els nens i les nenes a les empreses.
És un projecte dirigit a alumnes de 6è de primària i consta de diferents fases. En una de les quals l’empresari visita l’escola i explica la seva experiència i què són les parts positives i les negatives del món de l’empresa. L’objectiu és acostar-los a una realitat bastant desconeguda i que sovint es tracta molt poc a l’escola. Els nens i les nenes escolten, però també participen, sobretot perquè pregunten tot allò que els desperta curiositat.
Com cada any és un plaer poder compartir una estona amb nenes i nens d’entre 11 i 12 anys i escoltar les seves aportacions sempre enriquidores. Ens encanta poder sortir per un moment de l’oficina i compartir una estona amb un “interlocutor diferent”.

Articles Relacionats