Presentació de Escio en l’Assemblea General del Consorci de les Vies Verdes de Girona

El dia 14 de novembre Esolvo va participar en l’Assemblea General del Consorci de les Vies Verdes de Girona celebrat a la Sala de Plens de la Diputació de Girona.

En aquest punt de trobada vam tenir l’oportunitat de presentar Escio com la nova plataforma informàtica que hem utilitzat per a la millora de la gestió interna de les diferents àrees del Consorci de les Vies Verdes de Girona.

En aquest punt de trobada vam tenir l’oportunitat de presentar Escio com la nova plataforma informàtica que hem utilitzat per a la millora de la gestió interna de les diferents àrees del Consorci de les Vies Verdes de Girona.

Volem agrair al Consorci de Vies Verdes de Girona i la Diputació de Girona per la confiança que ens han donat a l’hora de complir un clar objectiu de millorar la transparència en tota la gestió. L’auditoria per a valorar les diferents àrees del Consorci ens va permetre adaptar la plataforma a la necessitat de digitalitzar el procés i convertir-lo en unes Vies Verdes 3.0.

Amb Escio trobem una plataforma adaptable i escalable que permet cobrir molts usuaris amb alt grau de mobilitat. Oferim dades en temps real que permeten gestionar i fer el seguiment dels equips de treball i dels projectes, portant el control i registri d’aquestes dades donis de qualsevol lloc i dispositiu.

A més, la geolocalització ens permet situar els diferents elements que formen part dins d’un mapa.

Hem d’agrair la predisposició i col·laboració de tot l’equip de tècnics del Consorci, suport sense el qual seria impossible la implementació de Escio.

La plataforma ha suposat un canvi de paradigma que ha involucrat a tots els treballadors que l’han fet efectiva.

Finalment, amb Escio, també oferim noves possibilitats de millorar i opcions per a continuar creixent digitalment. Com la possibilitat que els municipis entrin la seva informació i activitat que afecta el seu tram de Via Verda de manera independent. I també, la incorporació de l’usuari final de Vies Verdes, on puguin entrar directament les incidències de la Via Verda, optimitzant recursos i augmentant el control. Creant així, una comunicació bidireccional molt més fluida i augmentant la participació ciutadana.

Articles Relacionats