Esolvo participa en el showroom de l’Ajuntament de Figueres

Avui hem tingut l’oportunitat de participar al showroom organitzat per l’AENTEG a l’Ajuntament de Figueres.

Aquesta trobada ens ha permès connectar amb diverses empreses i institucions municipals de l’Alt Empordà, consolidant les nostres relacions amb l’administració local i generant noves oportunitats de col·laboració.

Durant una hora aproximadament, hem explicat els nostres serveis a les diferents àrees i regidories dels consistoris presents.

El showroom ha estat un èxit, i hem pogut intercanviar idees i projectes amb altres empreses associades, sempre amb la voluntat de fer créixer el nostre impacte a la regió.

L’estona de networking posterior ha estat clau per conèixer de prop els representants municipals i establir nous contactes. Aquest tipus d’esdeveniments ens permeten no només presentar-nos, sinó també identificar les necessitats específiques dels ajuntaments i trobar sinergies que puguin beneficiar-nos mútuament.

Finalment, hem conclòs la jornada amb un dinar al Terrazzo Espai Gastronòmic, un espai ideal per acabar de fer networking en un ambient relaxat i distès. Aquest tipus de trobades sempre ens agraden, tant pel que fa als acords professionals com a l’oportunitat de connectar personalment amb altres empreses i institucions.

Estem molt satisfets amb la nostra participació en aquest showroom i esperem seguir col·laborant amb els ajuntaments i empreses de la zona per impulsar nous projectes i continuar creixent junts.

Articles Relacionats