Escio és l’eina que s’adapta a la teva empresa

Amb Escio podràs gestionar i fer el seguiment dels teus equips de treball, recursos i projectes portant-ne el control i registre des de qualsevol lloc i dispositiu.


La plataforma en línia de gestió empresarial creada i desenvolupada íntegrament per Esolvo, ha fet un pas més enllà en la vostra eficiència diària. Escio s’adapta constantment a les empreses que l’utilitzen i per això s’afegeixen constantment millores que fan més fàcil la gestió.

La darrera novetat és la incorporació de recursos dipositables. Hi ha diferents tipus de recursos dins d’una empresa, però aquests són, concretament, recursos de què disposa l’empresa ia més formen part del servei que donen als seus clients.

Aquest recurs malgrat formar part de l’empresa, es diposita com a recurs del client perquè ell en faci un ús temporal. Amb Escio podràs tenir aquest recurs controlat i geolocalitzat.

Mantenint els recursos dipositables geolocalitzats amb una ullada al mapa és molt senzill tenir una idea molt clara d’on estan destinats aquests recursos i els que tenim disponibles.

Si la vostra empresa treballa amb aquest tipus de recursos, Escio és el vostre aliat per a una feina molt ben feta.

Demana més informació sobre l’eina i si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través d’aquest enllaç.

Articles Relacionats