Acte de lliurament dels Premis E-TECH 2021

AENTEG celebra els primers 20 anys de vida recuperant l’acte presencial del lliurament de Premis ETECH 2021.

Ahir a la tarda, 15 de novembre de 2021 a l’Auditori Josep Irla de Girona va tenir lloc el Acte de lliurament dels Premis E-TECH 2021, organitzat per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i patrocinats pel BBVA i el Grup Simon Assessors, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona. Esolvo va estar present com a col·laborador.

Abans de l’acte de lliurament de premis es va fer una taula rodona per celebrar els vint anys d’AENTEG amb els guardonats dels Premis E-TECH d’edicions anteriors: Dídac Lee (2014, empresari del sector TIC), Genís Roca (2015, president de la Fundació .cat), Vicent Partal (2019, fundador i director de Vilaweb), i els encarregats d’acceptar i recollir el guardó del 2020 en nom de la comunitat TIC en la lluita contra la COVID, el Dr. Ramon Brugada (cap de cardiologia de l’Hospital Trueta de Girona), i Esteve Farrés (impulsor del Tecnoateneu de Vilablareix).

També assistim a l’entrevista de la guanyadora del Premi Referent E-TECH 2021, Anna Navarro Descals. I tot seguit es va fer l’acte de lliurament dels diferents premis.

A Esolvo ens encanta formar part d’aquestes iniciatives que premien el talent a la innovació i la tecnologia. A la taula rodona es va donar una visió de futur molt optimista al món tecnològic i això és el que es veu reflectit en els diferents projectes guardonats.

Articles Relacionats