Us presentem la nova web que hem creat per a Estrangeria Advocats

La nova pàgina web d’Estrangeria Advocats és més actual, intuïtiva i concisa, perquè pugueu navegar millor

Actualitzant la web ara hi podem accedir des de diferents dispositius, ja que és responsive i s’han estructurat els serveis perquè sigui més senzill trobar-ne el contingut.

Estrangeria Advocats és un despatx d’advocats especialitzat en dret d’estrangeria i nacionalitat que compta amb professionals amb més de 24 anys d’experiència en l’assessorament administratiu i jurídic.

El bufet ofereix exclusiva i exclusivament assessorament en matèria de Dret d’Estrangeria, comptant amb experts col·laboradors en les diverses especialitats jurídiques. Per oferir una cobertura integral al client particular o aquelles empreses que requereixin un suport normatiu per a la contractació de treballadors estrangers.

Estrangeria Advocats és un despatx d’advocats especialitzat en dret d’estrangeria i nacionalitat

A la web s’ha fet una aproximació a aquesta principal àrea d’exercici que es treballa en aquest Despatx d’Advocats, que és l’estrangeria.

Considerem que aquesta web ajudarà a tots els clients d’aquest gran Despatx d’Advocats a tenir-ne una opinió així com a conèixer tots els serveis que ofereixen.

Des d’aquest nou lloc web volem fer conèixer Estrangeria Advocats; el client podrà trobar informació del despatx, dels professionals que presten els seus serveis, de com contactar amb el despatx i com reservar una cita prèvia.

Tot i ser una web corporativa, el projecte ens ha suposat un repte, ja que és una web amb 7 idiomes. És un despatx especialitzat en estrangeria i per això és important que el contingut de la web es trobi amb els idiomes dels usuaris als quals ens dirigim.

D’altra banda, per obtenir un resultat més professional i personal, es va fer una sessió fotogràfica exclusivament per tenir material visual per la web. Això ha donat un millor resultat final.

Us convidem a fer una ullada a la web d’Estrangeria Advocats. A més si voleu més informació sobre el servei de desenvolupament web d’Esolvo, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Articles Relacionats