Un pas més enllà d’Escio: obtenció de lectures en temps real de la tecnologia Testo

Escio, la plataforma en línia de gestió empresarial creada i desenvolupada per Esolvo, ha fet un pas més enllà per a la vostra eficiència diària.

La transmissió de dades en temps real entre l’app d’Escio i la marca Testo. Aquesta marca alemanya desenvolupa tecnologia industrial i en el cas que ens interessa, del mesurador Testo 300.

Quins beneficis obtenen els nostres clients?

Eficiència: les dues tecnologies, Escio i Testo, s’intercanvien de manera automàtica la informació necessària de les lectures dels comptadors.

Fiabilitat: la transformació digital permet el traspàs exacte de les dades. Sense possibilitat d’error o descuit. Els clients de Escio reben tota la informació disponible.

Immediatesa: la lectura d’Escio és en temps real. Sense esperes ni retards. L’operari recull les dades i les transmet a qui pertoqui.

Si la vostra empresa treballa amb els mesuradors Testo 300, o en el futur preveueu treballar amb ells, Escio és el vostre millor aliat.

Al vídeo adjunt podreu visualitzar aquesta nova evolució d’Escio, la plataforma en línia de gestió empresarial desenvolupada per Esolvo.

Les dades de les lectures Testo al teu Escio

Articles Relacionats