3 empreses més han transformat la seva manera de treballar de la mà de Esolvo

Durant el mes de març hem col·laborat en la transformació digital de tres nous clients que han decidit transformar la seva manera de treballar gràcies als serveis de Google Workspace.

Amb tota la potència de Google, empresa de la qual Esolvo és Partner Oficial, aquests nous clients podran expandir al màxim les seves possibilitats digitals.

Així, una empresa de serveis energètics (Soluxions), una altra de serveis industrials (Serralleria Carbó) i una altra de serveis de neteja (VQ Neteges), han iniciat una nova manera de treballar: més eficient, més integral, amb sistemes de de gestió de correu electrònic i de mòbils amb polítiques de privacitat i alerta de dades molt avançades.

I la seva empresa? Necessiten transformar-se digitalment i canviar la manera de treballar? Esolvo, partner oficial de Google, els realitzarà una auditoria de les seves necessitats i requeriments.

Ens encarregarem de tot el procés de traspàs de la vostra antiga manera de treballar cap al nou sistema. Fàcil, sense pèrdua de dades. Amb formació per part del nostre personal.

Voleu saber més? Contacteu amb Esolvo.

Articles Relacionats