Formació en Protecció de Dades per l’equip de Esolvo

La Protecció de Dades és un dels fonaments de la societat contemporània.

Esolvo, com a empresa consultora informàtica i digital, sap que ha de donar resposta a les necessitats dels nostres clients sobre aquestes temàtiques tan importants avui dia.

Per això, els professionals de Esolvo assistim a unes jornades de formació organitzades per l’empresa Dartem, de la mà de l’advocat Miquel Abad i Enric Travé, als quals volem agrair la seva plena dedicació i experiència. En les jornades, tots dos ens van detallar els conceptes bàsics de la Protecció de Dades.

La normativa jurídica està configurada des de la Unió Europea, i tots els estats membres l’han de complir. El llistat normatiu és molt llarg i de tot, us destacarem dos principis bàsics: el d’acceptació i el de supressió.

D’una manera molt sintètica, qualsevol ciutadà i usuari d’Internet té el dret al consentiment, és a dir, ha d’acceptar, prèvia informació, les cookies i altres sistemes d’anàlisis de la navegació per qualsevol web. També té el dret a la supressió i/o modificació de qualsevol de les seves dades personals recollits.

Per als equips de Esolvo aquesta formació ens permetrà millorar el servei en assessorament informàtic i digital els nostres clients.

Articles Relacionats