Llançament de la nova web URH & Cº HOTELIERS

Des de Esolvo us presentem la nova web que hem creat per a URH & Cº HOTELIERS. Els usuaris trobaran tota la informació del conjunt d’hotels que formen la marca, a més dels serveis que ofereixen i els restaurants.

Els membres de l’equip promotor i gestor de URH & Cº HOTELIERS atresoren una llarga experiència en posada en marxa i consolidació de projectes hotelers, de restauració i oci. Es tracta d’un equip humà amb passió i vocació pel seu treball, amb trajectòries professionals reeixides i amb un projecte innovador basat en casos d’èxit internacional en el sector hoteler fet que dona seguretat i credibilitat a l’empresa de URH & Cº HOTELIERS. Amb departaments especialitzats en cada matèria i amb persones que coneixen molt bé cadascun d’aquests segments. L’empresa creix a velocitat de creuer incorporant hotels i fent que aquests funcionin a ple rendiment.

Hem realitzat una web funcional però sobretot visual, que et permet trobar tota la informació necessària fàcilment gaudint d’una compilació d’imatges de tots els hotels. A més, aquest projecte s’ha realitzat amb el sistema de gestió de contingut eCMS.

Articles Relacionats