logo_esolvo4

Conveni de col·laboració amb el Gremi d’Instal·ladors de Girona

Recentment, s’ha signat un conveni de col·laboració entre el Gremi d’Instal·ladors de Girona i Esolvo.

. Amb aquesta signatura, el Gremi, demostra la seva clara aposta per a fer arribar, als agremiados, les noves tecnologies i, a més, amb una empresa de Girona (Esolvo).

Disposem d’una solució pensada i realitzada específicament per al sector que permet la gestió dels treballs realitzats, albarans i factures.

De moment s’ha realitzat dues convocatòries per a poder explicar el producte i rebre els comentaris per part dels agremiados. Totes dues convocatòries s’han fet a Girona i han estat tot un èxit d’assistència i comentaris rebuts en les enquestes. Això demostra l’interès creixent dels professionals del sector per a incorporar eines tecnològiques en el seu dia a dia per a millorar i optimitzar els seus recursos.

En els pròxims mesos es faran noves presentacions per a les zones de Figueres i Olot per a poder fer extensible la plataforma Escio.

Des de Esolvo volem agrair al Gremi la seva predisposició per a organitzar aquestes jornades i fer arribar als agremiados la informació de la nostra plataforma de Gestió de Projectes.

Articles Relacionats