logo_esolvo4

Esolvo participa en una xerrada per al projecte “Jo de gran vull ser com tu” a l’escola Fanals d’Aro

El passat dia 12, vam realitzar una xerrada a l’escola Fanals d’Aro Per tercer any consecutiu hem participat en el projecte “Jo de gran vull ser com tu”.

Una iniciativa ideada i concebuda per la FOEG amb el suport d’Acció. Projecte que pretén acostar la figura de l’empresari i els seus valors a l’escola, i els nens i nenes a les empreses.

És un projecte dirigit a alumnes de sisè de primària i consta de diferents fases. En una de les quals l’empresari visita l’escola i explica la seva experiència i quines són les parts positives i les negatives del món de l’empresa.
L’objectiu és acostar-los a una realitat bastant desconeguda i que sovint es tracta molt poc a l’escola. Els nens i les nenes escolten, però també participen, sobretot perquè pregunten tot allò que els desperta curiositat.

Mitjançant aquest projecte, l’alumne entra en contacte amb la realitat empresarial de la mà dels seus protagonistes i adquireix coneixements sobre l’empresa i el territori.

Novament, ha estat un plaer poder compartir una estona amb nenes i nens d’entre 11 i 12 anys i escoltar les seves aportacions sempre enriquidores. Ens encanta poder sortir per un moment del nostre dia a dia i compartir una estona amb un “interlocutor diferent”.

Volem agrair a la FOEG la deferència de comptar amb nosaltres un altre any en aquest projecte i poder fer les xerrades. I especialment volem donar les gràcies a Laura, la tutora, i felicitar els alumnes de sisè del col·legi Fanals d’Aro pel seu comportament exemplar i participatiu.

Articles Relacionats