logo_esolvo4

Oberta la quarta convocatòria del Kit Digital

Les Comunitats de béns, Societats civils i Explotacions agràries poden rebre fins a 12.000€ per a digitalitzar els seus negocis gràcies al programa Kit Digital

S’han publicat les bases de la quarta convocatòria per a presentar sol·licituds del Kit Digital a partir del dia 12 d’abril de 2023 a les 11:00h per a empreses que tinguin entre 0 i 49 treballadors.
Estarà obert fins al 31 de desembre de 2024. Atès que els requisits per a la concessió són senzills i van per ordre d’entrada, és essencial que les empreses que vulguin obtenir aquesta ajuda, estiguin ja preparades per a sol·licitar-la els primers dies.

Les empreses podran contractar la prestació de serveis d’un catàleg de 12 categories de solucions de digitalització: lloc web i presència bàsica a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, business intelligence i analítica, gestió de processos, factura electrònica, serveis i eina d’oficina virtual, comunicacions segures, ciberseguretat i presència avançada a internet i marketplace.

A més, en nostra pàgina web, podeu veure les solucions que oferim Esolvo com a agent digitalitzador.

Estem a la vostra disposició per a ampliar aquesta informació i per a poder tramitar les ajudes.

Articles Relacionats