logo_esolvo4

Octubre, mes de la Conscienciació sobre la Ciberseguretat l.

Fa 18 anys EUA va declarar oficialment el mes d’octubre com el National Cyber Security Awareness Month (Mes Nacional de la Conscienciació en Seguretat Cibernètica). Vuit anys després, en 2012 Europa va crear el Mes Europeu de la Ciberseguretat.


La revolució que ha viscut el ciberespai no sols ha portat amb si avanços a la humanitat, també ha causat un augment en crims tecnològics amb hackers cada vegada més sofisticats a l’hora de generar estafes, espionatges i infectar equips, entre un altre.
Després de la pandèmia, la ciberseguretat s’ha convertit en un element imprescindible per a la gestió de qualsevol infraestructura, ja sigui privada, pública o empresarial.
El no estar preparat per a aquest canvi, pot tenir unes conseqüències catastròfiques, ja que les amenaces s’han multiplicat exponencialment en els últims anys.
Perquè us feu una idea de la situació actual, els costos de violació de dades, se situen com els més elevats en els últims 17 anys, aconseguint els 4.24 milions de dòlars. Pel que, l’única manera de mantenir-se protegit és conrear un nivell de maduresa elevat en ciberseguretat.
És per això que el mes de osctubre té l’objectiu de promoure nivell global una cultura de la ciberseguretat perquè tots els usuaris d’internet puguin utilitzar de mode segur i de confiança les eines digitals.
En un món en el qual les ciberamenazas són inevitables, com a proveïdors de solucions digitals, ens enfoquem en la prevenció, detecció i resposta apropiada amb la finalitat de disminuir els atacs, protegir els teus serveis digitals i així garantir la ciber-resiliència del teu negoci. Tot això suportat per un equip amb els millors professionals multidisciplinaris en seguretat.
Contacta amb nosaltres per a més informació!

Articles Relacionats