logo_esolvo4

Projectes tècnics

Seguretat

Tan important és mantenir la integritat i privacitat de les dades pròpies com el control de les dades a les quals es vol accedir o als que es vol impedir el seu contingut.

La informació és poder i la correcta gestió d’aquesta és una responsabilitat. No tots els àmbits són iguals, no és el mateix una Pyme, un hotel, un centre educatiu o un gabinet mèdic. Cadascun d’ells necessita un recurs diferent.

Els nostres tècnics estan especialitzats en Configuració de Sistemes de Xarxa, Seguretat Perimetral i Seguretat en xarxes sense fils. Hardening de servidors i implantació d’un Sistema de gestió de la Seguretat.

Posem el mitjà tecnològic adequat per a cada entorn: Firewall, proxy, còpies de seguretat remota, sistemes de backups locals, imatges de recuperació immediata,…

Comunicacions

El centre neuràlgic d’una xarxa IT és el que es denomina Centre de Processament de Dades (CPD). Aquí normalment és on es concentren les telecomunicacions i els servidors.

És molt important que als armaris-rack es tingui tot ben posat i estructurat, així com la configuració de l’electrònica de xarxa : routers, firewalls, VPNs, VLANs i xarxes wifi.

Realitzem directament o fem el seguiment de la instal·lació física de la fibra o del cable de dades i comunicacions. També el disseny i muntatge d’armaris rack, connexions i electrònica de xarxa.

Servidors i Virtualització

Avui dia una empresa no pot tenir una estructura IT adequada si no és capaç de centralitzar, gestionar i accedir a les seves dades en tot i qualsevol moment.

Implementem tot tipus de solucions a mesura en servidors i sistemes virtuals, sempre pensant en el present i el futur immediat de la competitivitat tecnològica dels nostres clients.

Instal·lem servidors, tant amb sistema Windows com amb Linux, de domini, gestió d’usuaris, documentació, correu electrònic, bases de dades,… i sistemes virtuals amb VMWare, KVM, Hyper-V y Citrix Hipervisor.