logo_esolvo4

Projectes

Programació a mida

Des d’Esolvo realitzem projectes a mida amb programació pròpia.. El nostre departament desenvolupa amb els llenguatges de programació més avançats per a obtenir el millor resultat.

Des de petits projectes fins a grans aplicacions, ja siguin d’escriptori o en un entorn web. Documentem tot el projecte que, en finalitzar, serà lliurat al client.

El nostre equip de programació treballa sota els més estrictes controls de qualitat amb els quals garantim una entrega ràpida i eficient.

Intranet / Extranet

Les intranets o extranets són sistemes de comunicació que ens permeten, des de qualsevol lloc, consultar la informació que necessitem. També ens permet la interacció amb informació privada dels nostres clients i que, ells mateixos, puguin consultar-la.

Podem realitzar qualsevol tipus de plataforma i que sigui visible des de tota mena de dispositius (fins i tot mòbils com iPhone o Android). Aquesta qualitat us permetrà donar un valor afegit al vostre client i, a més, disposar-ne vosaltres!

Integració amb sistemes existents

Actualment no es pot perdre temps amb els traspassos d’informació; és per això que, a Esolvo, estem especialitzats en la integració de projectes amb Aplicacions de tot tipus i les seves corresponents bases de dades (Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, …).

Des de l’ingrés de les comandes cap a l’aplicació de gestió com altres tipus de dades, disposar d’ells gairebé en temps real, és important si volem donar un bon servei als nostres clients.

Per a un bon funcionament és necessari disposar d’uns bons punts de control i notificació en cas d’error (fallada en la connexió o altres tipus). A Esolvo tenim l’experiència per a desenvolupar un sistema fiable.