Vault és una eina de control d’informació i descobriment electrònic inclosa en Google Workspace

Google Vault és una gran opció per a resguardar dades i realitzar cerques avançades en les aplicacions més utilitzades de Google Workspace.


Vault és el sistema de retenció de dades de Google. Això vol dir que, en aquells comptes que gestionen dades crítiques o sensibles que, en un cas extrem, poguessin ser esborrades o eliminades pels usuaris (amb intenció, o sense), es podria recuperar totes les dades (mail, xat, drive, etc.).

Google Vault és una eina d’auditoria que compon el paquet Google Workspace i et permet conservar, retenir, buscar i exportar dades per a satisfer les necessitats d’arxivat i descobriment electrònic de la teva empresa.

Amb Vault, per tant, es retenen per sempre i sense límit d’espai els datos.no es perd res dels comptes que ho tinguin, tant si és per a recuperar informació com per garantia legal en casos de litigis, etc.

Ara Google permet comprar llicències individuals i per això us facilitem aquesta informació per a què la valoreis.

Google Vault és un servei al núvol, per la qual cosa no fa falta descarregar ni instal·lar cap mena d’aplicació per a treure-li partit.

Molt pràctic, veritat?

Si encara no tens aquesta funcionalitat activada en la teva empresa, contacta amb nosaltres i t’aportarem més informació!

Articles Relacionats