Avantatges de tenir un CRM a la teva empresa

En els darrers anys els CRM (Customer Relationship Management) han impulsat a les empreses el sector de les vendes de manera important. I actualment continuen optimitzant aquesta gestió adaptant-se als requeriments de cada usuari.


Un sistema CRM ens proporciona les eines necessàries perquè les dades dels nostres clients estiguin centralitzades. Proporcionant-nos, per tant, una visió global de cadascun per oferir-los un millor servei i personalitzar les nostres accions.

Relacions més personals amb els clients actuals

Aquest és el benefici principal d’una plataforma CRM, ja que ofereix l’oportunitat d’establir relacions amb els clients gràcies a la interacció de l’empresa amb aquest a través de diferents canals de comunicació.

Tot és emmagatzemat al CRM, d’aquesta manera les empreses poden conèixer millor els seus clients. I saber quines són les vostres necessitats i preferències a l’hora d’adquirir un producte o servei. Gràcies a això hi ha més fidelització.

Fer seguiment de totes les vendes potencials

Gràcies a l’embut de vendes pots veure l’estat de cadascuna de les vendes així com l’etapa en què es troba perquè no quedi cap oportunitat sense seguiment.

Ser més productiu a la venda i postvenda

Tota l’empresa té accés a tota la informació d’un mateix client i evites un munt de temps d’emails i reunions enviant o sol·licitant informació sobre una possible venda.

Que no es quedin tasques no realitzades

Si per alguna cosa es caracteritza un CRM és perquè fa que la comunicació interna de l’empresa sigui fluida i no es perdi res pel camí a través de correus electrònics o trucades telefòniques. D’aquesta manera, totes les activitats, ja siguin reunions o tasques a realitzar, queden recollides a la plataforma perquè tots els empleats puguin estar al corrent de totes les tasques de l’organització.

Un altre benefici del CRM és que permet una planificació futura sense que les dades rellevants dels clients es perdin.

A Esolvo disposem d´Escio, l´eina que t´aportarà tots aquests avantatges i molt més. Si necessites més informació, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís al 872 000 926.

ESCIO és un pas més cap a la transformació digital de la vostra empresa.

Articles Relacionats