logo_esolvo4

Anuncien els primers 3.000 agents digitalitzadors del programa Kit Digital i Esolvo forma part

Red.es ha avançat que des d’avui està disponible la consulta per conèixer quines són les primeres entitats que formaran part del programa Kit Digital.


Prop de 3.000 de les entitats que van sol·licitar-ne l’accés, Esolvo entre elles, ja estan validades com a part del programa que buscarà la digitalització de les empreses.

Tots els detalls dels agents digitalitzadors es poden conèixer a la web www.acelerapyme.es, a més de conèixer també les categories de solucions que oferim al programa, el sector d’activitat al qual ens dirigim, la zona geogràfica i la pàgina web amb la nostra oferta comercial detallada.

Cal recordar que els agents digitalitzadors adherits som les úniques habilitats per subscriure els acords de prestació de solucions de digitalització amb els beneficiaris de les ajudes del programa Kit Digital i titulars del bo digital.

En conseqüència, som els que podem acompanyar les empreses en els processos de transformació digital i prestar les solucions de digitalització en diferents àmbits: pàgina web i presència a internet; gestió de xarxes socials; comerç electrònic; gestió de clients; serveis i eines doficina virtual; intel·ligència empresarial i analítica; gestió de processos; factura electrònica; comunicacions segures; i ciberseguretat.


Així mateix, la nostra funció és la de col·laborar i ajudar les pimes i autònoms en el procés de sol·licitud de les ajudes, per exercir com els seus representants voluntaris. Una altra novetat que ofereix aquest programa és que, un cop concedida l’ajuda, l’empresa beneficiària no haurà d’anticipar la quantia monetària atorgada, ja que som els agents digitalitzadors els qui ens encarreguem dels tràmits de justificació i rebem el pagament final del Kit Digital.

A la nostra pàgina web, podeu veure les solucions que oferim Esolvo com a agent digitalitzador.

Estem a la vostra disposició per a ampliar aquesta informació i per a poder tramitar les ajudes.

Articles Relacionats