Hem publicat una nova web per a CORVE

CORVE estrena nova web

Us presentem la darrera web que hem publicat per a CORVE. Ha estat un gran projecte, ja que la pàgina té molts documents a la part privada a què han d’accedir els usuaris registrats. A més, hem actualitzat el disseny antic aportant més frescor.

La pàgina web és intuïtiva, fàcil dutilitzar i adaptable a tots els dispositius. L´atractiu visual fa més agradable la navegació i una càrrega ràpida de les pàgines són elements imprescindibles per a aquest projecte. La web té molt de contingut útil i interessant per al sector de l’automoció i la nàutica.

La web és el punt d’accés per a totes les persones que vulguin conèixer els establiments del sector associats a CORVE. A més, s’ha adaptat la interfície del backoffice perquè resulti més fàcil al nostre client la gestió del contingut.

Associació d’empresaris de comerç i reparació de vehicles i embarcacions a les comarques gironines.

CORVE és una entitat que fa més de 40 anys que representa els empresaris del comerç i la reparació de l’automoció i la nàutica a les comarques gironines, amb l’objectiu de defensar i protegir l’interès general de les activitats que agrupa.

Us convidem a fer una ullada a la web de CORVE. A més, si voleu més informació sobre el servei de desenvolupament web d’Esolvo, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Articles Relacionats