logo_esolvo4

Digitalització de la gestió del teu Ajuntament amb Escio a Municipalia

Amb Escio podràs gestionar i fer el seguiment dels equips de treball i projectes portant-ne el control i registre des de qualsevol lloc i dispositiu.

Queden pocs dies per la Fira Municipalia, punt de trobada dels responsables d’administracions, Ajuntaments, tècnics municipals i empreses. Que es reuneixen per trobar solucions i noves eines, per millorar la gestió dels municipis i les ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones.

Municipalia habilitarà una carpa de 1.000 metres quadrats per donar resposta a la demanda de superfície coberta que està registrant les darreres setmanes per part d’empreses expositors de tot el país. El saló ja registra l’ocupació del 100% del recinte firal, que compta amb 74.000 metres quadrats de superfície d’exposició. La 21a edició de Municipàlia (Fira Internacional d’Equipacions i Serveis Municipals) tindrà lloc del 19 al 21 d’octubre al recinte de Fira de Lleida.

Els sectors que seran presents a Municipalia 2021 són els de la governança i l’economia; les TIC ; el medi ambient; el mobiliari urbà i la il·luminació pública; la gestió de residus; les instal·lacions esportives i de lleure; els parcs i jardins; les obres públiques; la senyalització i la seguretat de la xarxa viària; l’urbanisme; la mobilitat; la neteja municipal; la salut pública i la higiene; la seguretat i la vigilància; la gestió de laigua, les necròpolis i els serveis municipals.

Us presentem l’eina que necessita l’Ajuntament

Esolvo estarà present amb Escio, al pavelló número 4 i estand 461, compartint les darreres novetats de la plataforma i explicant el mòdul desenvolupat específicament per a Ajuntaments. És una solució per a la gestió de les brigades municipals, escalable a altres departaments de l’Ajuntament.

Amb aquest vídeo que hem realitzat específicament per a la Fira volem explicar els diferents punts de vista i els beneficis que aporta Escio en la gestió i la digitalització d’un Ajuntament. Escio és el programari de gestió d’incidències i de mobilitat que us permetrà ser molt més àgils i resolutius en temes de distribució de tasques, traçabilitat d’accions realitzades, inventari i geolocalització de recursos i comunicació interna entre departaments.

Escio és una eina per a la transformació digital de l’administració pública municipal.

Articles Relacionats