Quins beneficis té el manteniment de la teva web?

El manteniment del teu lloc web és una cosa fonamental de cara al teu negoci i de cara a la teva marca.

Quan un client ens demana una nova web i queda content amb el resultat final, no acostuma a preguntar-ne el manteniment. Però, què passa quan hi ha alguna actualització o alguna novetat a incorporar a la web?

Tenim molts casos que s’han trobat amb la necessitat de recórrer en una mà experta perquè la web estigui com nosaltres la lliurem un cop acabat el projecte. T’expliquem els avantatges d’un bon manteniment web, perquè és important digitalitzar-se com saber mantenir-lo en el temps.

La inversió inicial a la web no haurà servit per res, si finalment no funciona correctament. Per aquest motiu, a Esolvo et recomanem que comptis amb un servei de manteniment web, que suposarà una millora pels usuaris i per a la teva imatge.

Totes les webs necessiten un manteniment.

I és que totes les pàgines necessiten un manteniment continu, ja que requereixen actualitzacions de connectors, còpies de seguretat i neteja i optimització de recursos. És a dir, el teu lloc web necessita una sèrie de tasques que s’han de realitzar de manera contínua.

És igual el CMS amb el qual estigui feta la teva pàgina, tant el manteniment d’un WordPress, com el manteniment de Prestashop o de qualsevol altre CMS, són necessaris i has de comptar amb un professional perquè la web estigui tan actualitzada com sigui possible.

Així mateix, quan el codi i enllaços de la web estan optimitzats i lliures derrors, aquesta càrrega més ràpid. A Google això li encanta i et premia millorant el teu posicionament i SEO.

Un web més segur

A més, amb un manteniment web periòdic, es detecten malware i intents d’hackeig a la pàgina. Tenir un professional pendent dels teus fitxers i servidor garanteix la seguretat del teu projecte. I també la confiança de no sentir-te sol i perdut és un gran avantatge.

Un professional que t’avisa de possibilitats per millorar la teva web és un gran benefici. Els dubtes resolts per un expert és un extra que va inclòs a la tarifa mensual de manteniment. Disposes de tots els seus anys d’experiència per millorar la part en línia del teu negoci. I això no té preu.

A Esolvo oferim un servei de manteniment web. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ho expliquem.

Articles Relacionats