logo_esolvo4

Esolvo participarà a la Fira Municipalia amb Escio i el seu mòdul per a Ajuntaments

Esolvo participarà amb Escio a Municipalia, la Fira internacional d’equipacions i serveis municipals que se celebrarà al Recinte Firal de Lleida del 19 al 21 d’octubre de 2021.

Municipalia es va crear el 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions. Actualment és la fira de referència a les àrees d’equipacions i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions. La qual cosa fa de Municipàlia la fira internacional líder del sector a Espanya.

Municipalia es converteix en el punt de trobada dels responsables d’administracions, ajuntaments, tècnics municipals i empreses. Que es reuneixen per trobar solucions i noves eines, per millorar la gestió dels municipis i les ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones.

La Fira és una trobada indispensable per conèixer les propostes més innovadores i eficients. Amb una gran àrea d’exposició de les empreses capdavanteres del sector i amb espais per compartir experiències, reptes actuals i coneixements en conferències, jornades i missions internacionals.

Esolvo estarà present a Municipalia amb Escio, al pavelló número 4 i estand 461, compartint les darreres novetats de la plataforma i explicant el mòdul desenvolupat específicament per a Ajuntaments. És una solució per a la gestió de les brigades municipals, escalable a altres departaments de l’Ajuntament.

Aquest mòdul permet unificar diferents expedients a un projecte i, així, poder notificar a les diferents entitats que aquell expedient ja s’ha finalitzat. Aportant informació a temps real.
Alhora, també es pot vincular amb els aplicatius que utilitzi l’Ajuntament per gestionar els expedients. Escio és una eina per a la transformació digital de ladministració pública municipal.

Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.
Vine a la Fira i no et perdis les darreres novetats en equipacions i serveis municipals!

Articles Relacionats