logo_esolvo4

Què és el SEO i per què s’ha de tenir en compte per al posicionament

El SEO serveix per al posicionament als motors de cerca com Google, perquè recomanin el teu contingut als seus usuaris com la millor solució als seus problemes.

Què és el SEO?

SEO (Search Engine Optimization) és el procés per millorar la visibilitat (posicionament en cercadors i optimització als motors de cerca) d’una web, o bloc, i així obtenir millors resultats orgànics (no de pagament) als cercadors (Google, Yahoo ).

Per què és important tenir-ho en compte?

El SEO és necessari per ajudar els motors de cerca a entendre sobre què tracta la teva pàgina, i si la informació que conté és o no útil per als usuaris. Si estàs ben posicionat, els usuaris trobaran primer a les seves cerques el que tu els ofereixes.

5 principis bàsics de SEO per posicionar la teva web:

Definició temàtica de la teva web o bloc. Imprescindible que la definició ja contingui les paraules clau importants segons el tema escollit.

Navegació i indexabilitat. Segmentar correctament en arbre les categories i subcategories, cosa que et porta a tenir un bon cercador a la teva pàgina. D’aquesta manera facilites als teus visitants la cerca per temes i no han de cercar de manera manual.

Les keywords o paraules clau. És imprescindible que tinguis clares les idees sobre quin nínxol de lectors (i possibles clients) vols enfocar els teus continguts. Aquestes paraules clau s’han de situar als títols, subtítols i contingut dels post.

Els enllaços. Els cercadors busquen a través dels enllaços. S’han de crear enllaços interns i externs dins de les pàgines i posts de la web.

La qualitat dels continguts. Com més qualitat tinguin els teus continguts, més gent enllaçarà la teva web o bloc.

A Esolvo oferim un servei de manteniment SEO per ajudar-te a posicionar i mantenir les primeres posicions a Google. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ho expliquem.

Articles Relacionats