Les còpies de seguretat que garanteixen les dades de la teva empresa

La seguretat de les empreses té com a pilar principal les còpies de seguretat, i com garantir-ne la permanència i la integritat és cosa d’Esolvo.

A les empreses, la informació es produeix a un ritme molt accelerat, les dades han esdevingut el nucli de qualsevol empresa. Per evitar-nos problemes ja sabem que hem de ser previsors en el funcionament de la nostra xarxa i sistemes (antivirus, tallafocs, actualitzar el sistema operatiu, no obrir documents de correus electrònics desconeguts etc), i una cosa molt important que de vegades se’ns oblida és fer còpies de seguretat.

Amb Esolvo Cloud Backup disposes d’un sistema de còpies de seguretat o backup que et garanteix enfrontar-te a qualsevol tipus de pèrdua d’informació, ja sigui per ús indegut, virus, maquinari, programari o desastres.

Cada cop ens enfrontem a més perills tecnològics, és el preu de l’evolució tecnològica, i per això hem d’estar preparats.

Prevenció davant de casos de pèrdua de dades per ús malintencionat o desastres.

No perdis ni el teu temps, ni els teus diners, Esolvo ofereix la gestió integral de les còpies de seguretat o backup de la teva empresa, amb diferents solucions a la seva mida i pressupost, ens assegurarem de tenir en compte les teves dades, a més donem una resposta ràpida davant la necessitat de restaurar algun tipus d’informació en cas de pèrdua eventual de dades.

La pèrdua de dades és molt comú: El 66% dels usuaris d’internet han patit una pèrdua de dades seriosa.

Els diferents sistemes actuals, us brinden l’oportunitat d’estar preparats davant de qualsevol situació de pèrdua d’informació, nosaltres us assessorem sobre el que realment necessiteu, des de la implementació, fins a la recuperació dels suports.

Amb el sistema propi d’Esolvo aïllem l’històric del núvol de possibles infeccions de codi maliciós (malware). Essolvo Cloud Backup genera una còpia diària encriptada. A més, generem una imatge del servidor que s’envia encriptada al núvol. Els virus no afectaran la teva còpia al núvol.

Amb Esolvo Cloud Backup, estalviareu i treballareu amb plena confiança.

Articles Relacionats