logo_esolvo4

Arriba al teu client amb Comandes Online per a carnisseries

La teva carnisseria ara online amb Comandes Online

Comandes Online per a carnisseries és la plataforma que t’ajudarà a donar un millor servei als teus clients. És un sistema ideat per englobar tot el procediment de venda i seguiment de les comandes. Així mateix, els anys d’experiència doten el projecte de Comandes Online d’estabilitat i confiança.

En conclusió, el teu client podrà fer la comanda de forma àgil i tranquil·la des de casa, sense cues, ni esperes. Cada cop, i ara més que mai, arribar al client de manera fàcil i segura és molt important.
Com a resultat, ofereix que poden estar en contacte amb la seva carnisseria de confiança, on i quan vulgui.

Augmenta la teva capacitat de venda i producció a les hores de menys afluència. Permetent als teus clients fer les comandes 24 hores al dia et permet fer previsions de compres i, a més, poder assessorar i guiar els clients.

Actualment estem en una època on les compres per Internet van augmentant. Les grans superfícies van captant clients per la facilitat en la compra.

Comandes Online és una plataforma ideada i desenvolupada per a Carnissers i Xarcuters. El projecte permet acostar el sector a les noves tecnologies (TIC) i donar un valor afegit amb el servei de realització de comandes, de manera segura, a través d’internet.

Donada la complexitat i diversitat del producte la plataforma de Comandes Online permet configurar-se de la manera que més s’adapti a cada cas.

Amb Comandes Online Volem preservar el sector tradicional amb el seu producte de qualitat.
Vols més informació sobre Comandes Online per a carnisseries? Aleshores mira aquest vídeo.

Ah!; i tenim l’aval del Gremi de Carnissers i Xarcuters de les Comarques gironines.

Articles Relacionats