Celebrem el 60 aniversari d’un dels nostres clients

Establir una relació professional de confiança amb un client és una demostració de la voluntat de servei i del camí de superació permanent per part de Esolvo.

Per això, ha estat una oportunitat estimulant i gratificant quan un dels nostres clients, Climatrol, va commemorar el seu 60 aniversari.

La confiança amb el client va impulsar a l’equip de Comunicació i Màrqueting de Esolvo per a apostar per una via diferent de la qual es podia esperar, a priori, d’una consultoria informàtica integral.

Sí, optem per una alternativa llunyana a qualsevol producte de marxandatge propi de la informàtica, com un regal més tradicional, per exemple una memòria USB.

Què presentem?

Vam oferir a Climatrol la possibilitat de regalar als seus clients unes ampolles amb unes etiquetes amb un disseny únic i exclusiu per a commemorar el seu 60 aniversari. Un treball apassionant que va ser molt ben rebut per part del client.

I és que un dels valors de Esolvo és la creativitat. Tenim mentalitat oberta, sempre a punt per a superar-nos i oferir el millor de nosaltres mateixos als nostres clients.

Articles Relacionats