logo_esolvo4

Esolvo: Empresa Partner Oficial de Google

Després d’anys de col·laboració amb Google, i de convertir-nos en Parnter Oficial, Esolvo és una de les empreses especialistes en Transformació Digital de les empreses a través de la implantació dels serveis de Google Workspace.

Són un conjunt d’eines i d’aplicacions basades en la tecnología Cloud, i que són conegudes per la majoria de lectors: Gmail, Drive, Xat, etc.

Avui dia, Esolvo, com Parnter Oficial de Google, ha ajudat a més de 30 empreses i institucions educatives a fer un pas més enllà en el seu procés de Transformació Digital.

Com a consultora especialitzada en Google Workspace, els professionals de Esolvo els auditaran per a donar-vos a conèixer quines eines són les més adequades i quina és la millor manera per a implementar-les segons l’estructura i activitat de la seva empresa.

Tant si són una PIME com una gran empresa, les eines de Google Workspace són adaptables a totes les necessitats. Podran automatitzar qualsevol procés i aconseguir un millor control i una correcta gestió de la informació en la seva organització, tant empresarial com educacional.

Articles Relacionats