Estrenem nova web de l’Agrupació Esportiva Sant Gregori

Des de Esolvo us presentem la nova web que hem creat per a A.E. Sant Gregori. Aquest projecte s’ha realitzat amb el sistema de gestió de contingut eCMS, a pesar que, aquest s’ha adaptat i personalitzat amb un nou espai de Convocatòries.

La web es pot visualitzar amb tota mena de dispositius, ja que és una web responsive, en la qual el disseny s’ha adaptat a pc’s, tauletes i telèfons intel·ligents.

L’Agrupació Esportiva Sant Gregori és un club que continua creixent cada dia més; el componen 310 jugadors i 40 entrenadors dividits en 21 equips dels quals cal destacar l’equip femení que competeix en segona divisió format en 2013 i així s’ha convertit en la major xifra d’equips i jugadors de la història del club. Durant aquests últims anys, el club ha crescut amb un centenar de socis.

Hem creat un espai informatiu, ordenat i molt visual on podreu trobar amb facilitat tota la informació referent a l’Agrupació Esportiva. A més, gràcies a les convocatòries els jugadors i familiars estaran informats constantment dels nous partits.

Articles Relacionats