logo_esolvo4

Publicació de la nova web de Eurohopes

Us presentem la web de Eurohopes, la qual hem renovat i millorat. Aquest projecte s’ha realitzat a mesura, tant la web com el gestor, en els quals s’ha prioritzat l’organització de la informació.

S’ha prioritzat la gestió del contingut, ja que era necessari millorar l’eficiència del gestor per a organitzar tota la informació de manera més senzilla i intuïtiva. A més, també s’ha realitzat el traspàs d’informació de la web antiga a la web nova. S’han importat tots els rànquings, notícies i socis existents. A més, s’ha creat un disseny dinàmic i visual, donant importància a les imatges, a més de la informació.

Eurohopes es va fundar el 2009 pels catalans Pere Capdevila i Martí Artigas. La premissa bàsica de Eurohopes és ser una eina d’informació i reclutament a Europa per a universitats americanes, i també a Àsia i Llatinoamèrica. També donen serveis a equips NBA i equips professionals europeus. Els possibles candidats s’organitzen en rànquings de diferents generacions, que són realitzats pel personal de Eurohopes utilitzant diferents fonts. A més, viatgen per Europa veient tornejos i obtenint informació sobre les perspectives de molts europeus.

La web es pot visualitzar amb tota mena de dispositius, ja que és una web responsive, en la qual el disseny s’ha adaptat a pc’s, tauletes i telèfons intel·ligents.

Com és una web amb molt de contingut, hem creat un espai ordenat i molt visual on podreu trobar amb facilitat tota la informació referent als jugadors. A més, el contingut es troba exclusivament en anglès, ja que la web està enfocada a les universitats americanes, a pesar que també tenen com a clients a diversos equips de la NBA.

Articles Relacionats