logo_esolvo4

Actualització obligatòria del TPV de Redsys

Totes les botigues en línia que tinguin un TPV virtual de Redsys han d’actualitzar el seu sistema de pagament abans del 23 de novembre de 2015. Aquesta és la data límit que ha posat Redsys per a actualitzar les plataformes de comerç electrònic i poder continuar rebent pagaments en línia.

Per tant, si disposeu d’una botiga en línia, és important fer aquests canvis abans de la data límit. En cas de no fer-ho la vostra botiga en línia deixarà de funcionar. (Més informació que ofereix la web de Redsys)

El TPV de la meva botiga en línia és de Redsys? Potser és el primer dubte que pot venir-te al capdavant, i probablement la resposta és que sí, ja que Redsys proporciona el sistema de pagament a moltes entitats. Aquí tens la llista de bancs que operen amb TPV de Redsys. Si la teva botiga en línia només utilitza el mètode de pagament per PayPal, aquesta actualització no t’afecta.

En qualsevol cas, el teu banc segurament t’hagi enviat un correu electrònic en els últims dies per a avisar-te d’aquesta actualització.

Per què és necessària aquesta actualització? Una part del sistema de seguretat que utilitza actualment Redsys, concretament l’algorisme anomenat SHA-1, ha quedat obsolet, ja no es considera prou segur i per tant ha de ser substituït per un algorisme més robust, en aquest cas l’algorisme SHA-256.

No es tracta d’una actualització per a millorar el rendiment, és una actualització purament de seguretat. Si no es fes aquesta actualització, els sistemes de pagament podrien ser atacats i es podrien produir robatoris de dades. Per això aquesta actualització no és opcional, és obligatòria i ha de realitzar-se abans del 23 de novembre de 2015.

Com puc fer aquesta actualització? En Esolvo t’oferim la possibilitat d’actualitzar el sistema de seguretat de la teva botiga en línia. Cada pàgina web és un món i per tant en cada cas el procés serà diferent. Per això si estàs interessat a fer aquesta actualització contacta amb nosaltres.

Articles Relacionats