logo_esolvo4

El nostre programari de gestió de carnisseries, seleccionat en l’Start-up Catalonia

La xarxa d’acceleradores Start-up Catalonia ha seleccionat, entre altres projectes, el programari de Esolvo Comandes En línia, una plataforma privada especialitzada en carnisseries que permet al sector tradicional evolucionar d’una manera fàcil i efectiva cap al nou entorn digital i oferir serveis que el client demana avui dia.

Entre altres funcionalitats, la plataforma permet realitzar comandes en línia que es poden pagar directament des de l’ordinador o el telèfon mòbil, o bé en el moment d’anar a buscar-lo en l’establiment, això si la carnisseria no ofereix un servei de lliurament a domicili. Permet el pagament amb VISA i l’enviament de notificacions mitjançant SMS al telèfon del client.

ACC1Ó és l’agència que ofereix suport a la innovació i la internacionalització de l’empresa. Aquesta, ha emprès la iniciativa Start-up Catalonia, la qual preveu la implantació de diverses acceleradores de projectes empresarials repartides per tota la geografia catalana, la primera de les quals s’ha situat al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

Totes les empreses o projectes que es presenten en el programa han de tenir menys de cinc anys de vida, ser innovadores, comptar amb un projecte o servei escalable (que es pugui redimensionar a la mesura de les necessitats), amb vocació internacional i clarament abocada a créixer. Esolvo ha estat triada en la primera convocatòria de Start-up Catalonia amb vint empreses més.

La filosofia i el camí recorregut per Esolvo coincideix amb els principis que es demanen a les empreses participants del programa

La filosofia i el camí recorregut per Esolvo coincideix amb els principis que es demanen a les empreses participants del programa (innovació, vocació d’internacionalització, creixement, escalabilitat dels nostres serveis i productes), l’admissió en l’Start-up Catalonia és per a nosaltres un reconeixement a la tasca que duem a terme.

Articles Relacionats